Opening

Geplaatst 16 sep 2011 04:11 door Astrid Tanis   [ 16 sep 2011 07:01 bijgewerkt ]
Aanstaande zaterdag 17 september is de opening van Verborgen kwaliteiten van Crooswijk. De borden staan op het Schuttersveld en de eenmalige Glossy de Croos wordt overhandigd aan Ella Vogelaar.
Bijgaand vind je het programma van a.s. zaterdag.


Tijdens de opening op 17 september wordt de volgende route gewandeld:
  • 15.00 uur Ontvangst voor wandeling langs diverse bewonersinitiatieven bij podium Boezemsingel/Crooswijkseweg;
  • 15.05 uur start wandeling via de Crooswijksesingel naar de Eduard Jacobstraat naar onthulling doek oude Heinekenfabrieken van initiatiefneemster Mien Donker;
  • 15.20 uur Via Alex de Haastsraat naar de beschilderde Antiparkeerbollen van Truus Bode Pisuissestraat/Buziaustraat;
  • 15.40 uur Via Eduard Jacobstraat en Hendrik de Keyzerstraat naar het Marnixplein naar het bewonersinitiatief Spotlicht van Jeanne van Heeswijk waarmee sloopgaten weer een tijdelijke invulling kunen krijgen. Spotlicht en Tos organiseren kinderactiviteiten;
  • 16.00 uur Via de 1e Crooswijksedwarsstraat naar het Schuttersveld waar langs de borden van Verborgen Kwaliteiten van Crooswijk wordt gelopen richting hoek Crooswijksestraat/Nieuwe Crooswijkseweg waar de onthulling plaatsvindt van Verborgen Kwaliteiten van Crooswijk. Overhandiging van het éénmalige tijdschrift De Croos aan voormalig minister Ella Vogelaar. 
  • 16.30 uur Wandeling naar het podium over de Crooswijkseweg/Boezemsingel en afsluiting wandeling om 16.45 uur met een drankje.

Comments